Partenerul tau de incredere

Despre noi

Din spicele Domnului

Experienta

Calitate

100 Tone/zi

Din 2004

Moara domneasca

Grija, respectul si perseverenta ne-au calauzit de-a lungul anilor in dorinta ca Moara Domneasca sa aduca in casa fiecarei familii produse de o inalta calitate. Astfel, din anul 2008 Moara Domneasca detine cea mai performanta si moderna tehnica de macinare, este dotata cu siloz de grau, siloz de faina, depozit de faina si linii automate de ambalare si are o capacitate de macinare de cca 100 tone de grau pe zi.

 

Pentru noi a fost o etapa relevanta in activitatea noastra, etapa care ne-a remarcat calitatile profesionale si performantele salariatilor, exigentele noastre in ceea ce priveste calitatea fainurilor si managementul de succes practicat.

 

Morarii priceputi si exigenti, reusesc cu multa sarguinta si maiestrie sa macine pentru dumneavoastra din spicele Domnului, fainuri de calitate superioara din care gospodinele pot coace delicioasele preparate de casa.

Moara Domneasca este un brand care s-a facut cunoscut prin maiestria morarilor, prin cercetarile si controlul permanent al calitatii fainurilor, dar mai ales prin recomandarile dumneavoastra datorita multumirii si incredereii in produsele realizate de salariatii nostri.

Retea de distributie

Reteaua de distributie este in plina dezvoltare, astfel ca piata de desfacere a produselor de morarit s-a extins si in afara judetului Arges. Fainurile de la Moara Domneasca se gasesc in reteaua de magazine de desfacere a produselor Romancuta, Annabella, Danemar – Magazinele Euro Market dar si in multe alte magazine alimentare.

 

Achizitionam grau de cea mai buna calitate, il depozitam corespunzator in silozul propriu, il conditionam si il macinam cu utilaje performante. Faina obtinuta se depoziteaza in silozul de faina dupa care se ambaleaza si livreaza in functie de comenzile clientilor.

 

Faina se poate livra vrac, cu auto-cisterna specializata, ambalata in saci de 40 kg, sau ambalata in pungi de 1 kg. Instalatia de ambalat faina la punga este automata si are o capacitate de ambalare de 48 de tone / 24 de ore. Faina se livreaza la baxuri de zece pungi. Paletii cu baxuri de faina sunt infoliati si au 1000 kg.
Asiguram transportul catre beneficiari pe o distanta de max 250 km, fara a necesita costuri suplimentare, cu camioane de diverse tonaje (max 24 tone), autorizate sanitar veterinar.

Livrari

Paletii cu fainuri (ambalate in saci sau pungi de 1 kg) sunt stivuiti in depozitul propriu, special amenajat, cu o capacitate de stocare de aproximativ 150 tone, autorizat sanitar veterinar. Asiguram transportul catre beneficiari pe o distanta de max 250 km, fara a necesita costuri suplimentare, cu camioane de diverse tonaje (max 24 tone), autorizate sanitar veterinar.
Livrarile se fac in cel mai scurt timp de la primirea comenzii.

Fiecare livrare de faina este insotita de certificate de calitate, aviz de insotire si factura fiscala.

Atat graul cat si faina sunt atent analizate in laboratorul propriu.