Despre noi

Despre noi

Atelier de creatie si taifasuri pentru haine cu dichis, pompos ar zice unii, croitorie ar zice altii.

Toti  au dreptate, insa suntem o croitorie mai diferita, un atelier de creatie. De ce? Pentru simplul motiv ca noi cream produsul impreuna cu clientul, discutam, ne imprietenim, il consiliem, si apoi realizam produsul. Legatura care se creaza intre noi este de lunga durata, clientii revenind cu mare placere chiar si pentru a ne saluta. Suntem prieteni, vorbim, ascultam , cantam, serbam impreuna diverse evenimente. Ce poate fi mai frumos?

Intr-o lume a vitezei si a haosului noi ne facem timp de povesti.

Toate acestea nu s-ar intampla fara o echipa faina cu maini dibace si cu suflete minunate. Munca lor este ajutata de perfectiunea oferita de masinariile profesioniste achizitionate gratie proiectelor europene castigate. Astfel, fiecare nebunie pe care ne-o dorim, in materie de fashion,  se poate realiza, masinile fiind ajutoarele noastre de nadejde.

Ne puteti vedea si le puteti vedea la lucru trecand pe la noi. Este necesar sa aveti numai timp, de erstul ne ocupam noi.

Va asteptam cu drag.

Program

Va asteptam cu drag in atelierul nostru, de luni pana vineri. Vom incerca impreuna sa descoperim tainele modei, a elegantei, a bunlui gust si sa patrundem in lumea atelor si panzelor.

Luni - Vineri:

9am - 5pm

Sambata:

Inchis

Duminica:

Inchis

Parerile clientilor